Cody

Lisätty:huhti 14, 2014

4 kk
Uros
Suomessa
Tämä kultaisen oloinen ja kultaisen luonteinen pojankoltiainen pelastettiin kunnalliselta rankkuritarhalta kevättalvella samaan aikaan monen muun kanssa. Se on siitä asti elellyt Mapin pentutalossa huoletonta pennunelämää
kaverien kanssa leikkien. Ruokakupille siellä rynnätään porukalla, niin että ruokkija meinaa välillä jäädä jalkoihin. Mutta vaikka pennut ovatkin jo oppineet, että ruokaa on riittävästi ja vettä ja huolenpitoa myös, niin kaikki ihmisen käynnit pentutalolla ovat hauska tapahtuma. Silloin täytyy pitää puolensa ja rynnätä mukaan, ujoimmatkin tulevat aina vähintään taustalta katselemaan.

Pennuthan kaipaavat toimintaa ja huomiota ja keskenään leikkiminen alkaa välillä tuntua tylsältä, aivan kuin ihmislapsillakin. Cody odottelee muiden pentujen tavoin leikkiensä keskellä, koska mahtaa olla sen vuoro päästä ihmisen sylissä pentutalosta pois, uusin leikkipaikkoihin ja ihmisen jatkuvaan huolenpitoon.

Emme tiedä Codyn taustoja, emmekä vanhempia, mutta arviolta poika kasvaa keskikokoiseksi koiraksi ja luonteeltaan se tuntuu hyvin sopeutuvaiselta ja mukavalta.

Cody sai kodin toukokuussa 2014