¨

Elisa

Lisätty:touko 17, 2016

n. 2-3 -vuotias
Narttu
Suomessa
Elisan kuulumisia ensimmäisen Suomessa vietetyn viikon jälkeen 12.9.2016

Elisa on ollut meillä nyt vajaan viikon. Kaikki on sujunut todella hyvin ja paljon odotettua vaivattomammin. Elisa nukkui hyvin jo ensimmäisenä yönä, pariin kertaan saimme kyllä herätä pusuihin. :)

Hihnassa kävellään kuin vanha tekijä, rappu pelotti muutaman ensimmäisen kerran, mutta se unohtui nopeaan. Alkuun olisi halunnut tervehtiä kaikki vastaantulevat ihmiset ja koirat, nyt keskitytään lähinnä hajuihin. Autossa matkaaminen onnistuu myös ilman ongelmia.

Elisalla on ollut vähän kränää toisen narttumme Sauruksen kanssa meidän jakamisesta, mutta se on vähentynyt hurjaa vauhtia koko ajan. Tytöt leikkivät valtavasti keskenään ja nukkuvat usein vierekkäin. Elisa tulee myös kaniemme kanssa hyvin toimeen, vaikka jännitimmekin sitä vähän.

Yksinolo ei ole ollut mikään ongelma, mitään ei ole vielä ainakaan rikottu, eikä naapuriin ole kuulunut yhtään ääntä. Otimme varmuuden vuoksi käyttöön feromonihaihduttimen ja siitä on ollut paljon apua.

Lähes sisäsiistikin tyttö on, muutama pissa on sisään tullut ja hihnassa ulos kakkaaminen jännitti alkuun.

Ruokailu on ollut hieman haastavaa Elisan kanssa, tyttö ei vielä oikein malta syödä paikallaan, vaan syö usein ruoan nappula kerrallaan ja jättää vielä kupin yleensä kesken. Ihmisten ruoka kiinnostaa kovasti, mutta lopetti onneksi kerjäyksen nopeasti (eikä enää juuri kävele sohvapöydällä!). :)

Elisa on valtavan iloinen ja kiva koira, joka kuuntelee tarkasti ja tottelee hyvin. Aivan unelmatytön olemme saaneet, ja uskomatonta miten nopeasti! Olemme todella kiintyneet tähän pikkuiseen partanaamaan ja tiedämme, että meillä tulee olemaan mahtavaa yhdessä. :)

Terveisin, Janita, Taneli, Saurus ja Elisa sekä kanit Diego ja Dora

Tarhakertomus 05/2016

Elisa on maaliskuussa Mihailestin kunnallisen tarhan tappolistan kärkijoukosta yhteistyötarhallemme Magda’s Angels Placeen pelastunut koiratyttö.

Elisa on ollut tulostaan saakka reipas ja rohkea hymytyttö. Se on ensimmäisenä kaikkialla tutkimassa ja tutustumassa niin uusiin paikkoihin kuin ihmisiinkin. Monet Romaniassa kadulla eläneet koirat saattavat jännittää erityisesti miehiä, mutta Elisa sen sijaan halaa ja pussaa kaikki ihmiset sukupuoleen katsomatta.

Tarhalla Elisan paras ystävä on toinen suunnilleen saman ikäinen ja kokoinen narttu Selina, joka pelastui samaan aikaan MAP:iin. Herkut saattavat saada Elisan ärähtämään ja ajamaan pois koirakaverin ruokakupiltaan ja se pitää tarvittaessa puolensa, mutta tulee kuitenkin tosi hienosti toimeen toisten koirien kanssa.

Korvahapsuinen, partasuinen ilopilleri on säkäkorkeudeltaan noin 45 senttinen, aika sirorakenteinen koiraneito. Tämä tyttö näyttää kuvissa isommalta kuin todellisuudessa onkaan.

Elisa matkusti omaan kotiin Suomeen 8.9.2016. Onnellista elämää Elisalle ja perheelle!