Jasper

Lisätty:maalis 04, 2013

2 vuotias
Uros
Suomessa
Jasper on ollut jo kauan kunnallisella tarhalla ja vaikka se on ollut koko ajan erittäin ystävällinen ja avoin niin sitä emme ole pystyneet ottamaan turvaan siitä syystä että se on leikkaamaton uros ja tälläisten tulo Magda´s Angels Placeen saa aina koko tarhan normaairytmit sekaisin koska tarhan vahtikoirat eivät sulata leikkaamattomia uroksia.

Tällä kertaa kunnallisella tarhalla käydessämme päätimme kuitenkin että Jasper lähtee mukaamme. Se ei ole menettänyt uskoaan ihmisiin vaan rakastaan kaikkia ihmisiä yhtälailla, oli ne tuttuja tai vieraita. Jasperin MAP:iin vieminen kyllä hieman jännitti miten vahtikoirat siihen suhtautuvat mutta yllätys oli melkoinen kun kukaan ei noteerannut Jasperia pahalla, kaikki tuntuivat rakastavan sitä ja se kaikkia :)

Jasper on nuori, arviolta 2v toistaiseksi leikkaamaton uros mutta tullaan kastroimaan mahdollisimman pian. Jasper tulee juttuun erinomaisesti kaikkien koirien kanssa, se on iloinen ja hyvin sopeutuvainen luonteeltaan. Korkeutta tällä pojalla on n.55cm ja painoa n.16kg.

Jasper  sai oman kodin toukokuun alussa 2013.