Luna

Lisätty:tammi 12, 2014
synt. 08/2013
Narttu
Suomessa

Kuulumisia hoitokodista 25.3.2014

Lunan ensimmäiset pari viikkoa kotihoidossa ovat menneet mukavasti, tyttö on rauhallinen, kiltti ja leppoisa luonteeltaan. Uudet asiat ja ihmiset välillä vielä jännittävät kovastikin, mutta ajan
kanssa tyttö varmasti tulee rohkaistumaan huomatessaan, ettei mitään pelättävää olekaan. Myös kissojen kanssa Luna tulee hyvin toimeen.

Tarhakuvaus:

Luna, Labus ja jo kodin saanut Maria löytyivät hylättyinä lokakuun puolivälissä, kun Riikka oli vierailemassa Adina Olarun luona Vulcanassa. Pennut olivat iloisia ja onnellisia kohtaamistaan ihmisistä, mutta sananmukaisesti vain lyhyen matkan päässä kuolemasta. Ne olivat äärettömän nälkäisiä ja janoisia. Onnekkaat pennut pääsivät kuitenkin Vulcanan turvapaikan suojiin ja toipuivat suorastaan hämmästyttävän nopeasti. Pentujen arvioitu syntymäaika on elokuun puoliväli 2013.

Luna on pentueen suurikokoisin, energisin ja joukon leikkitouhujen johtaja. Kuten veljensä Labus ja siskonsa Maria, myös Luna on leikkisä, ja touhukas ja rakastaa hellittelyjä. Lunasta kasvaa arviolta keskikokoinen koira.

Alla vielä Riikka Hietalan video pennuista kun ne löydettiin. Kuten alemmasta videostakin näkyy, Luna on aina ollut topakka tyttö =)

Luna saapui Suomeen kotihoitoon 20.3.2014.

Luna sai kodin huhtikuussa 2014.