Mica

Lisätty:elo 27, 2016


Narttu
Romaniassa
Pientä Micaa katsellessa tulee kyynelet silmiin. Tämän pienikokoisen narttukoiran arvellaan eläneen koko elämänsä lukittuna pikkuruiseen häkkiin, jota on kaiken lisäksi pidetty pimeässä sisätilassa. Paikallinen koiria rakastava Lili löysi Mican elokuun puolivälissä, nälkiintyneenä ja likaisena. Lili antoi väsyneen koiran ensin levätä, jonka jälkeen pesi sen ja vei valjaissa ulkoilemaan. Mica oli aluksi aivan ihmeissään nähdessään päivänvalon. Tarvitaan aikaa ja lempeitä otteita jotta koiran elämänilo saadaan palautettua takaisin.

Mica jäi toistaiseksi Lilin hoiviin, jossa se saa hellää huolenpitoa. Koiralla on kuitenkin eräs vakavampi ongelma: sillä on nisäkasvaimia, ja sen tarvitsisi saada eläinlääkärin hoitoa tervehtyäkseen. Lilillä on kuitenkin ennestään jo useampia koiria – sekä omia että hoitokoiria – hoivissaan, ja eläinlääkärikustannukset ovat suuria. Pikkuinen tarvitsee siis apua ja olemmekin ottaneet sen mukaan Vanhat Koirat -projektiimme. Otamme enemmän kuin kiitollisina vastaan lahjoituksia, joilla voisimme Micaa auttaa.

Lahjoituksen voi tehdä Nordean tilille numeroon FI85 1376 3000 121366. Laitathan maksaessasi viitenumeroksi 1038, ja viestikenttään Micalle, jotta lahjoitus osataan ohjata sen hoitamiseen.