Nila

Lisätty:maalis 23, 2014

3 vuotias
Narttu
Suomessa
Pikkuinen Nila on elänyt Romaniassa Giurgiun kaduilla. Eräänä päivänä sen tielle sattui eläinrakkaita ihmisiä, jotka huolestuivat pienen tytön selviytymisestä ja ottivat taas kerran yhteyttä Magdaan, joka lupasi järjestää vielä yhden pienen tytön mentävän kolon jo täpötäydelle tarhalle.

Onneksi Nilasta paljastui hyvin sopeutuvainen ja kiltti tyttö. Se sijoitettiin usean koiran kanssa samaan aitaukseen, missä se tuli heti alusta asti hyvin toimeen kaikkien kanssa, eikä tyttöä pelottaneet isoimmatkaan uudet kaverit.

Kun Nila pääsee ihmisen syliin, se painautuu ikionnellisena ihan kiinni halimaan ja heiluttaa vinhasti häntäänsä. Ihmisen läheisyys tuntuukin olevan Nilalle se kaikkein tärkein juttu, mutta se on luonteeltaan niin kultainen ja tasapainoinen ettei pyri ajamaan pois muitakaan hellyyttä janoavia.

Kultatytöllä on ikää noin kolmisen vuotta ja säkäkorkeutta suunnilleen 30 senttiä. Sen ei ole kuultu haukkuvan tarhalla, joten tytön tulevan kodin voisi ajatella olevan myös kerrostalossa.

Nila sai kodin huhtikuussa 2014.