Nuki

Lisätty:maalis 27, 2015

Synt. 01/2015
Uros
Saksassa
Aina, kun yhteistyötarhallemme MAP:iin saadaan pienikin tila, pelastuu joku onnettoman elämänalun saanut. Maaliskuun alussa meillä vapautui paikka, jonne oli mahdollisuus saada turvaan kokonainen pentue.

Magda otti yhteyttä yhteen Bukarestin kunnallisista koiratarhoista ja kertoi, että pystyisimme ottamaan jonkun emokoiran pentuineen luoksemme. Muutaman päivän kuluttua kunnalliselta tarhalta ilmoitettiin, että meitä odottaa äiti lapsineen ja Magda lähti noutamaan niitä Giurgiuun. Ensivilkaisusta lähtien oli varmaa etteivät kaikki pennut voineet olla millään sisaruksia keskenään eikä edes niiden väitetty emokaan ollut kiinnostunut niistä kenestäkään.

Joku saattaisi tuohtua “huijauksesta”, mutta meille se toi hymyn huulille. Kunnallisen tarhan työntekijät olivat “kaapineet” kokoon pentueen toivoen niille pelastumista ja mahdollisuutta. Ehkeivät nämä vauvat ja emo ole kaikki verisiteiltään sukua keskenään, mutta kohtalon sisaruksia ne ovat varmasti.

Pesueesta Nuki ja Neda ovat luultavasti sisaruksia ihan verisiteinkin. Ne ovat tällä hetkellä iältään kolmisen kuukautta ja jäänevät hitusen pienemmiksi aikuisenakin kuin toiset kohtalon sisaruksensa. Niistä voisi arvella kasvavan noin 35 senttisiä täysikasvuisina.

Neda-tyttö on veljeään Nukia vähän reippaampi ja rohkeampi. Nukikaan ei ole oikeastaan arka vaan vain ehkä pohtivaisempi uusien asioiden suhteen.

Nuki sai oman kodin Saksasta huhtikuussa 2015.