¨

Serana

Lisätty:heinä 21, 2007


Narttu
Suomessa
10.9.2008 Terveiset Seranan kodista: Serenan ja meillä jo aiemmin olleen kollipojan rakkaus kukoistaa ja Serena on saavuttanut aseman, jossa pääsee näyttämään kaapin paikan.

Serena syö ensin, valitsee nukkumapaikan ensin, leikkii silloin kun siltä tuntuu, vaikkei toinen juuri nyt jaksaisikaan ja nauttii silti arvostusta poikakissan taholta. Onhan kyseessä sentään nätti tyttö:) Saattavat viettää iltakaudet maaten sylikkäin, tai pesten toisiaan. Serena on kasvanut, tai ainakin karva on kasvanut muistuttaen metsäkissan karvaa. Taitaa Serena-tytön isä, tai äiti olla alkujaan norjalainen. Lisäksi epäilen tässä risteytyksessä olevan mukana jonkin verran apinaa, koska mikään seinähylly tms. ei ole Serenalta turvassa.

Serenan suosikkipuuhia ovat pikkulelujen varastelu kolmivuotiaalta pojaltamme ja äiskän pehmeiden papiljottien syöminen, kun ne ovat päässäni…Pöljä otus, mutta ihana:) Serena haluaa myös nukkua vieressä, eikä missä tahansa, vaan tyynyllä. Tietää arvonsa:)

Tarhakertomus

Serena on kotoisin Kiviõlistä alkoholisoituneesta perheestä, joka heitti kissan kadulle. Vaikka nuorella Seranalla on sellainen tausta sen luonne on miellyttävä. Mustavalkokirjava, siron kokoinen Serana viihtyy ystävällisessä sylissä. Kukapa ei haluaisi tätä kaunotarta lähelleen, syliinsä ja elämäänsä? Serana tullaan steriloimaan pian.

Serana sai kodin lokakuussa 2007.

Serana kotonaan joulun alla 2007: