Trinity

Lisätty:marras 29, 2004

Trinity on n. 1-vuotias säikky, kovia kokenut tyttö. Siitä tuli soitto, kun se yritti saada itselleen kotia useita kertoja yhdestä talosta. Trinityä pelotti valtavasti, kun sitä mentiin ottamaan kiinni ja se murisi ja rimpuili yrittäen pakoon. Viimein saatuamme sen kiinni ja sisälle tytöstä paljastui nopeasti hellyyttä janoava, pusutteleva ja valtavan nälkäinen koira. Edelleen Trinity säikähtelee uusia äkkinäisiä tilanteita, mutta alkaa luottamaan ihmisiin koko ajan enemmän. Trinityn toinen silmä on vahingoittunut. Näyttää että se on saanut kovan iskun päähänsä. Trinity suhtautuu ystävällisesti tarhan kissoihin. Säkä n. 55cm.

Kuulumisia kodista 3.10.2007

Kirjoittelen tässä Trinity-tytön kuulumisia. Hain Trinin joukukuussa 2004 varjupaikista eli tyttö on ollut meillä nyt 2,5 vuotta. Ja hyvin on mennyt, pieniä alkuhankaluuksia lukuunottamatta!Trinillä oli noin vuoden verran valtava eroahdistus, joka sitten kuin
itsestään hävisi muutettuamme uuteen asuntoon. Eli tyttö haukkui ja ulvoi niin että lopulta jouduimme avomieheni kanssa sovittamaan menomme siten, että jompi kumpi oli aina Trinin seurassa. Luonnollisesti teimme kokoajan “ero-harjoituksia”, mutta kokonaan ongelma poistui vasta muuton myötä.

Muuten on mennyt kivasti ja olemme aivan neitosen lumoissa! Trini on käsittämättömän fiksu ja älykäs koira, sekä välillä aikamoinen hellyydenkipeä söpöliini. Tyttö on kaikessa menossa mukana ja seuraa (yhdellä) silmällään kaiken mitä kotona tapahtuu, samaten Trinin nuuskuttava kuono penkoo jokaisen paikan mihin vaan käsiksi pääsee…eli tyttö on todella valpas ja utelias :-) Trinityn persoonallisesta luonteesta riittäisi kerrottavaa vaikka kuinka paljon, tuntuukin hieman vaikealta tiivistää.

Trini on ollut myös terve koira, ainoana vaivana on ollut pieni ihottuma joka kuulemma johtui liiasta uimisesta. Käytimme tytön steriloitavana pian sen jälkeen kun hän tuli meille ja operaatio+toipuminen sujuivat hyvin. (Mukana kuva jossa Trinillä tötdä päässä.)Suurin intohimo tytöllä on ruoka kaikessa muodossa ja ruuan eteen pamautetaan pyytämättäkin tassua ja mennään kerjäysasentoon :-) Tuossa talvella pitikin hieman laihdutella tyttöä, kun painoa oli jo noin 35kg. Nyt parisen kuukautta sitten Trini sai myös kaverin 12 vuotiaasta sekarotuisesta Riku-herrasta. Eli nyt kotona on kaksiverroin karvoja ja tassu rapinaa.

Trinity vaikuttaa oikein tyytyväiseltä ja onnellisesta koiralta, jota ei tunnu puuttuva silmä haittaavan. Ja me (“äiti” ja “isä”) rakastamme tyttöä sydämmemme pohjasta. Kiitos järjestöllenne, joka mahdollisti meidän ja Trinin kohtaamisen ja kiitos teille upeasta työstä jota teette eläinten hyväksi.

Terv. Sanna ja Trinity