Zeus KIIRE

Lisätty:marras 10, 2014

Kiireellinen
4 vuotias
Uros
Kastroitu
Suomessa
Marraskuu 2014 Zeus etsii kiireellä uutta kotia!

Zeus on hyvin, hyvin hellyydenkipeä ja luottavainen, tosin tärvelee paikkoja kun sen nykyinen kissakaveri Huurre (joka myös etsii kiireellä uutta kotia) tekee niin. Zeuksella on todettu astma, mutta oireeton päästyään normaalipainoon. Ihana peruskissa.

Otahan yhteyttä Kataan mikäli sinulla olisi mahdollisuus tarjota loppuiän koti Zeukselle (ja sen kaverille Huurrelle)!

Aikaisempi kertomus

Heinäkuu 2012. Zeusin kodin kissakaveri ei ole hyväksynyt poikaa täysin ja meno yltyy tappeluksi aivan liian usein Zeus hienoisena altavastaajana, nyt on vielä edessä muutto pienempään asuntoon, joten vaikea päätös oli etsiä Zeusille uusi koti.

1,5 vuotias Zeus on sosiaalinen ja leikkisä nuori kissa, josta saat ihanan seuralaisen. Zeus haluaisi mieluiten kotiin, jossa on leikkisä kissakaveri tai vaihtoehtoisesti ihmisseuraa joka tykkää leikittää. Siliteltäväksi Zeus tulee usein ja istahtaa välillä syliin hetkeksi, kunnes on taas mentävä leikkeihin. Zeus on helppo käsitellä eikä ole ikinä kiukkuinen, vaan poistuu mieluummin paikalta, jos toimenpide ei miellytä; kynsien leikkaus, lääkkeiden antaminen, madotus ja kuljetuskin onnistuvat ilman ongelmia. Hampaita kaverilla on jäljellä enää puolet, joten niistä on hyvä pitää säännöllisesti huolta. Syödä Zeus tykkää lähes kaikkea ja on kova syömään, raksut ovat suosikki ja niitä voisi syödä vaikka kuinka paljon. Zeuksella todettiin keväällä ehkäpä runsaasta siitepölystä puhjennut astma, joka nyt ensimmäisellä lääkekuurilla on pysynyt oireettomana ja jatkoa katsotaan kohta kuurin loputtua tarvitaanko jatkuvaa lääkitystä ollenkaan.

Anna tämän suloisen kisun valloittaa sydämesi, se käy nopeammin kuin arvaatkaan.

25.7.2012 Zeus toivoisi pääsevänsä pian uuteen kotiin, vaikuttaa välillä vähän surulliselta kun toinen kiusaa. Zeus on nyt ollut ilman astmalääkettä kolmisen viikkoa kuurin loputtua eikä ole yskinyt, joten vaikuttaisi ettei tarvitse vaivaan jatkuvaa lääkitystä. Zeus on käynyt juuri rokotuksilla ja hampaat on hoidettu viimeksi toukokuussa, vähän hammaskiveä ja lievää tulehdusta joissain kohdin lukuunottamatta hampaat olivat hyvässä kunnossa. Koti on opettanut Zeuksen hampaiden harjaukseen ja säännöllisellä hammaskiven poistattamisella hampaiden pitäisi pysyä kunnossa. Luonteensa puolesta Zeus sopii monenlaiseen kotiin, eikä pistäisi pahakseen vähän vilkkaampaakin ympäristöä jossa voisi osallistua arjen touhuihin.

 27.10.2012 Zeus on saanut oman kodin.

Ota yhteyttä Kataan (Laiho)Luovutussopimus