Projektit

Kadulta Kotiin

Pelastetaan Koirat yhdistys käynnisti uuden projektin kesällä 2012, jonka tarkoituksena on auttaa Romaniassa kaduilta turvaan koiria, joilla ei ole muuten toivoa päästä omaan kotiin ja turvaan. Projektiin valitut koirat ovat yksittäisiä tapauksia, eikä niitä oteta kuin muutama kerrallaan.
Tutustu

Kummikoirat

Kummikoiratoiminta antaa mahdollisuuden varmistaa vielä adoptoimattoman koiran hyvinvoinnin. Tarhoilla on useita koiria, jotka ovat kauan odottaneet omaa kotia. Tarhoilla on myös koiria, jotka ovat vielä liian arkoja tai epäsosiaalisia, eivätkä ole vielä adoptoitavissa.
Osallistu täältä

Vanhat koirat

Vanhat koirat tarvitsevat enemmän huolenpitoa kuin nuoret, elämänsä voimissa olevat koirat. Ne myös arvostavat huolenpitoa kaksinverroin. Ne ovat vaatimattomia, rauhaa rakastavia ja niiden silmissä näkyy elämän tuoma viisaus.
Osallistu täältä

Kotia Kohti

Tarhoilla on monia koiria, jotka tarvitsevat erityishuomiota, jotta myös niille pystyttäisiin tulevaisuudessa etsimään omaa kotia. Hoitokodin tarkoituksena on valmistaa koirasta kotiutumiskelpoinen ja antaa kaikki eväät uuteen elämään, jossa ihmisiin voidaan luottaa.
Tutustu