Kummikoirat

Kummikoiratoiminta antaa mahdollisuuden varmistaa vielä adoptoimattoman koiran hyvinvoinnin. Magdan tarhalla on useita koiria, jotka ovat jo kauan odottaneet omaa kotia. Tarhalla on myös koiria, jotka ovat vielä liian arkoja tai epäsosiaalisia, eivätkä tästä syystä ole vielä adoptoitavissa. Kummikoirat-projektin avulla haluamme varmistaa näiden koirien hyvinvoinnin ja terveyden sekä mahdollisuuden reipastua omalla tahdillaan.

Jotkut koirat jäävät usein myös mahdollisilta adoptoijilta huomaamatta niiden värin, koon tai iän takia. Ryhtymällä kummiksi autat kummikoiraasi matkallaan tarhalta omaan rakastavaan kotiin. Kummikoiratoiminta on erinomainen tapa auttaa eläimiä myös silloin, kun itse ei voi eläintä ottaa esim. allergian vuoksi tai perheessä jo olevien eläinten takia.

Seuraamme kummikoiria tarhalla Romaniassa käydessämme ja kummina saat aina mahdollisuuksiemme mukaan uusia kuvia ja kuulumisia sähköpostiisi kummikoirastasi. Nimesi näkyy kummikoirasi elämäntarinan yhteydessä.

Miten kummina oleminen toimii?

Kummina maksat kuukausittain tietyn summan yhdistyksen tilille, joka toimitetaan Magdalle oman kummikoirasi tarpeita varten. Kummeilla on myös mahdollisuus tukea kummikoiriaan esimerkiksi lahjoittamalla koirille ulko- ja sisäloishäätöjä. (Ulkoloishäätö Advantix 10 €. Sisäloishäätö Drontal Plus 7 €.)

Kummimaksu on 20 € kuukaudessa, ja se maksetaan yhdistyksen Nordean tilille FI85 1376 3000 121366 viitenumerolla 1041. Yhdistys on ottanut viitenumerot käyttöön sillä tilinhoitomaksut ovat huomattavasti pienemmät käytettäessä viitenumeroita maksussa esiintyvän viestin sijaan.

Maksettuasi kummimaksun viitteellä, kirjoitathan projektin vetäjälle sähköpostin jossa ilmenee OMA NIMESI, KUMMIKOIRASI NIMI sekä SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI. Mikäli haluat maksaa kummikoirallesi ulko- ja sisäloishäätöjä, laitathan siitä myös viestiä projektin vetäjälle, jotta maksu saadaan kohdistettua oikeaan osoitteeseen.

Yhteystiedot Kummikoirat-projektin vetäjään

Aila Mustonen
sähköposti: aila@pelastetaankoirat.com

Mukana olevat kummikoirat

Veron

Veronin omia kummeja ovat Merja Lehtonen ja Maria Väis

Trine

Trinen omia kummeja ovat Pia Lovo ja Kaisa Maltari. Ta

Arabel

Arabelin oma kummi on Soile Maironen. Arabel on tullut

Nyyti

Nyytin kummeja ovat Camilla T-H, Vesa Rantala ja Erja

Danya

Danyan ikioma kummi on Eila. Danya löytyi syksyllä 201

Trista

Tristan omia kummeja ovat Kati M. ja Linda Magnusson.

Sirmi

Sirmin omia kummeja ovat Virva Valerio, Anu Hietala, K

Santer

Santerin kummeja ovat Laura Haapaniemi ja Mirkka Jalvo

Raksu

Raksun omia kummeja ovat Outi Lohela ja Mervi Hurtig.

Boby

Bobyn ikiomia kummeja ovat Marja-Liisa ja Anne Hukka.

Maca

Macan ikioma kummi on Heidi Valtonen. Macan ollessa n.

Mami

Mamin ikioma kummi on Soile Maironen. Mami on 3–4-vuot

Costel

Costelin kummeja on Soile Maironen ja Minna Virtanen.

Antrenor

Antrenorin omia kummeja ovat Seija-Liisa H. ja Leila P

Mirella

Mirellan omia kummeja ovat Anu Hietala ja Eija. Mirell