Kummikoirat

Kummikoiratoiminta antaa mahdollisuuden varmistaa vielä adoptoimattoman koiran hyvinvoinnin. Magdan tarhalla on useita koiria jotka ovat jo kauan odottaneet omaa kotia. Tarhalla on myös koiria jotka ovat vielä liian arkoja tai epäsosiaalisia, eivätkä tästä syystä ole vielä adoptoitavissa. Kummikoira-projektin avulla haluamme varmistaa näiden koirien hyvinvoinnin ja terveyden, sekä mahdollisuuden reipastua omalla tahdillaan.

Jotkut koirat jäävät usein myös mahdollisilta adoptoijilta huomaamatta, niiden värin, koon tai iän takia. Ryhtymällä kummiksi autat kummikoiraasi matkallaan tarhalta omaan rakastavaan kotiin. Kummikoiratoiminta on erinomainen tapa auttaa eläimiä myös silloin kun itse ei voi eläintä ottaa esim. allergian vuoksi, tai perheessä jo olevien eläinten takia.

Seuraamme kummikoiria tarhalla Romaniass käydessämme ja kummina saat aina mahdollisuuksiemme mukaan uusia kuvia ja kuulumisia sähköpostiisi kummikoirastasi, ja nimesi näkyy kummikoirasi elämäntarinan yhteydessä.

Miten kummina oleminen toimii?

Kummina maksat kuukausittain tietyn summan yhdistyksen tilille joka toimitetaan Magdalle oman kummikoirasi tarpeita varten. Kummeilla on myös mahdollisuus tukea kummikoiriaan esimerkiksi lahjoittamalla koirille ulko- ja sisäloishäätöjä. (Ulkoloishäätö Advantix 10€. Sisäloishäätö Drontal Plus 7€.)

Kummimaksu on 20€ kuukaudessa, ja se maksetaan yhdistyksen Nordean tilille FI85 1376 3000 121366 viitenumerolla 1041. Yhdistys on ottanut viitenumerot käyttöön sillä tilinhoitomaksut ovat huomattavasti pienemmät käytettäessä viitenumeroita maksussa esiintyvän viestin sijaan.

Maksettuasi kummimaksun viitteellä, kirjoitathan projektin vetäjälle sähköpostin jossa ilmenee OMA NIMESI, KUMMIKOIRASI NIMI sekä SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI. Mikäli haluat maksaa kummikoirallesi ulko- ja sisäloishäätöjä, laitathan siitä myös viestiä projektin vetäjälle jotta maksu saadaan kohdistettua oikeaan osoitteeseen.

Yhteydenotot kummikoira projektin vetäjiin:

Katarina ”Kata” Laiho
sähköposti: kata@pelastetaankoirat.com
Soittoaika ark. klo 18-20. puh: 045 8758440

Tanya Honkanen
sähköposti: tanya@pelastetaankoirat.com
puh: 045 1064224

Mukana olevat kummikoirat

Nyyti

Nyytin oma kummeja ovat Camilla T-H, Vesa Rantala ja E

Danya

Danya oma kummi on Eila ja Lyydia. Danya löytyi syksyl

Maria

Marian ikiomia kummeja ovat Eila Immonen ja Marjo. Mar

Trista

Tristan ikiomia kummeja ovat:   Riitta L. ja Päivi N.

Santer

Santerin kummeja on Mirkka Jalvo ja Laura Haapaniemi.

Evan

Evanin kummeja ovat: Jenny Hällfors ja Pia Kaikkonen.

Raksu

Raksun ikiomia kummeja ovat Maija Lepola, Lea ja Mervi

Boby

Bobyn omia kummeja on Sini, Marja-Liisa ja Anne Hukka.

Maca

Macan omia kummeja ovat Heidi Valtonen, Hanna ja Petri

Mami

Mamin ikioma kummi on Henrika Hoikkala ja Soile Mairon

Costel

Costelin kummeja on Julia Rosendahl, Soile Maironen ja

Antrenor

Antrenorin omia kummeja ovat Seija-Liisa H., Billi ja

Mirella

Mirellan omia kummeja ovat Mira ja Viola. Mirella on n