Kummikoirat

Kummikoiratoiminta antaa mahdollisuuden varmistaa vielä adoptoimattoman koiran hyvinvoinnin. Magdan tarhalla on useita koiria jotka ovat jo kauan odottaneet omaa kotia. Tarhalla on myös koiria jotka ovat vielä liian arkoja tai epäsosiaalisia, eivätkä tästä syystä ole vielä adoptoitavissa. Kummikoira-projektin avulla haluamme varmistaa näiden koirien hyvinvoinnin ja terveyden, sekä mahdollisuuden reipastua omalla tahdillaan.

Jotkut koirat jäävät usein myös mahdollisilta adoptoijilta huomaamatta, niiden värin, koon tai iän takia. Ryhtymällä kummiksi autat kummikoiraasi matkallaan tarhalta omaan rakastavaan kotiin. Kummikoiratoiminta on erinomainen tapa auttaa eläimiä myös silloin kun itse ei voi eläintä ottaa esim. allergian vuoksi, tai perheessä jo olevien eläinten takia.

Kummina saat neljä kertaa vuodessa kuvia sekä kuulumisia kummikoirastasi sähköpostiisi, ja nimesi näkyy kummikoirasi elämäntarinan yhteydessä.

Miten kummina oleminen toimii?

Kummina maksat kuukausittain tietyn summan yhdistyksen tilille joka toimitetaan Magdalle oman kummikoirasi tarpeita varten. Kummeilla on myös mahdollisuus tukea kummikoiriaan esimerkiksi lahjoittamalla koirille ulko- ja sisäloishäätöjä. (Ulkoloishäätö Advantix 10€. Sisäloishäätö Drontal Plus 7€.)

Kummimaksu on 20€ kuukaudessa, ja se maksetaan yhdistyksen Nordean tilille FI85 1376 3000 121366 viitenumerolla 1041. Yhdistys on ottanut viitenumerot käyttöön sillä tilinhoitomaksut ovat huomattavasti pienemmät käytettäessä viitenumeroita maksussa esiintyvän viestin sijaan.

Maksettuasi kummimaksun viitteellä, kirjoitathan projektin vetäjälle sähköpostin jossa ilmenee OMA NIMESI, KUMMIKOIRASI NIMI sekä SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI. Mikäli haluat maksaa kummikoirallesi ulko- ja sisäloishäätöjä, laitathan siitä myös viestiä projektin vetäjälle jotta maksu saadaan kohdistettua oikeaan osoitteeseen.

Yhteydenotot kummikoira projektin vetäjiin:

Karoliina
sähköposti: karoliina@pelastetaankoirat.com
puh: 040 3024755

Tanya
sähköposti: tanya@pelastetaankoirat.com
puh: 045 1064224

Mukana olevat kummikoirat

Toni

Tonin ikioma kummi on Kaarina H. Toni eli isohkossa la

Sanny

Riitta, M. Ilmoni, Piciorus & emäntä, Kati-Susanna

Evan

.Evanin kummeja ovat Jenny Hällfors ja Pia Kaikkonen.

Raksu

Raksun omia kummeja ovat Sari Raikamo ja Maija Lepola.

Boby

Bobyn omia kummeja ovat Sini, Marja-Liisa ja Anne. Bob

Maca

Macan omia kummeja ovat Heidi Valtonen, Hanna ja Petri

Mami

Mamin ikioma kummi on Henrika Hoikkala. Mami on 3-4 vu

Costel

Costelin omia kummeja ovat Julia Rosendahl ja Pamela.

Antrenor

Kummit: Seija-Liisa H., Billi ja Janne L. + Nana-koira

Mire

Miren omana kummina toimii Sarita Lindroos. Mire on no

Mirella

Mirellan omia kummeja ovat Mira ja Viola. Mirella on n

Debri

Debrin omia kummeja ovat Sari Muhonen, Hanna ja Petri.

Spartacus

Kummit: Maarit, Katja, Riitta, Anna ja Ulla Kauppila.